Installatiemonteur bij R&R Systems


Vind jij het belangrijk om vrije dagen op te nemen om tijd door te brengen met je familie, vrienden of om te doe-het-zelven wanneer het jou uitkomt? Als installatiemonteur bij R&R Systems krijg je je eigen compleet verzorgde werkbus die je gewoon mee naar huis kunt nemen. Je komt te werken bij een innovatief bedrijf in een hecht team, waar je jouw eigen invulling kunt geven aan je functie. Als jij die vrijheid en verantwoordelijkheid aankunt, is deze baan op jouw lijf geschreven.

Wat neem je mee?


Ervaring

Je hebt 5-10 jaar relevante werkervaring.

Mbo denk- en werkniveau en technisch inzicht

Je hebt een opleiding afgerond bij voorkeur als installatiemonteur, loodgieter of in de mechatronica.

Brabant

Je woont in of in de omgeving van Gemert.

Rijbewijs B

Wel zo handig om van A naar B te kunnen.

afbeelding om de tekst te illustreren
afbeelding om de tekst te illustreren
afbeelding om de tekst te illustreren

De voordelen

Een goed salaris

Een goed salaris van €2.500 - €4.000 op basis van je ervaring.

Direct een vast contract

Direct een vast contract met 2 maanden proeftijd.

Werkbus van de zaak

Compleet uitgeruste werkbus die je mee naar huis kunt nemen.

Vakantiedagen

25 vakantiedagen.

Overwerkvergoeding

Overwerkvergoeding volgens CAO Metaal en techniek .

Pensioenregeling

Pensioenregeling conform CAO Metaal en techniek.

Als monteur bij R&R Systems...


… ben je soms een dag bezig met een installatieproject, een andere week sta je een aantal dagen met meerdere collega’s op dezelfde locatie. Je bent de oren en ogen van onze organisatie en weet hoe je vanuit de visie van de klant meedenkt in oplossingen. Het ene project loopt enkele weken waarbij je een besturingssysteem met warmtepomp compleet op maat moet installeren. Het andere moment ben je met collega’s PVT-panelen aan het installeren op daken van de stallen van een agrarisch bedrijf. Jij onderhoudt contacten met je collega’s, projectleider en de opdrachtgever. Soms werk je samen met ervaren monteurs, andere dagen met leerling-monteurs en dan ga je weer alleen op pad. Daarnaast ga je aan de slag in de wereld van duurzame energie en draag je direct bij aan een betere wereld. De enorme verscheidenheid aan klanten en variatie van projecten maken je werk afwisselend en bovenal interessant.Wie ben jij? 


  • Ondernemend; Je twijfelt niet als er iets moet gebeuren en onderneemt onmiddellijk actie.
  • Teamplayer; Iemand die oog heeft voor wat er nodig is om een goede prestatie te leveren
  • Stressbestendig; Kom je een probleem tegen, dan is er geen man over boord.
  • Besluitvaardig; Jij blijft rustig en kunt zelfstandig knopen doorhakken.


Hoe jouw dag eruit ziet?

afbeelding om de tekst te illustreren

Werken bij R&R Systems


Bij R&R Systems heerst een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer waar iedereen bij elkaar kan aankloppen voor een praatje of advies. Je krijgt alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie volgens jouw expertise uit te voeren.Tegelijkertijd staan je collega’s en de directie altijd klaar om je te ondersteunen. Kennisontwikkeling en het volgen van cursussen en trainingen wordt binnen de organisatie gestimuleerd én gefaciliteerd. Daarnaast is er oprechte aandacht voor jou en je collega’s. Er wordt geluisterd, er worden grappen gemaakt en samen geborreld.

Directeuren Jan en Eric van Houtum: “Iedereen wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. We vinden het belangrijk om met plezier te werken!”

Over R&R Systems


R&R Systems is als producent en leverancier van duurzame energiesystemen altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Onze innovatie stelt ons in staat om te zorgen voor zo min mogelijk energieverbruik, een optimaal rendement én aanzienlijke kostenreductie. Niet gek dat we ook wel bekend staan als “de energieverdieners”. Samen met onze ervaren vaktechneuten dragen we de projecten voor onze klanten van begin tot eind. Hierin staat het leveren van maatwerk en doordacht advies centraal. Daarnaast willen we met onze innovatieve energieconcepten positief bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. Alles om de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken.


Sollicitatieproces

Hebben we nog steeds jouw aandacht?

Bekijk wanneer onze recruiter Jeffrey beschikbaar is, plan een vrijblijvend gesprek in en stel al je vragen!Plan een afspraak

recruiter profile
Jeffrey Van Wijngaarden

Recruiter

Door verder te bladeren of op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met het opslaan van eerste- en derdeparij cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij marketinginspanningen.

Privacybeleid